Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj novostavba slnečného RD v BB - obec Malachov

Obec: Banská Bystrica
Okres: Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
295 000 €

Popis nehnuteľnosti

DEVIRA REALITY so súhlasom majiteľa ponúka na predaj novostavbu slnečného rodinného domu, ktorá je na LV vedená ako Rozostavaná stavba. Nachádza sa na konci obce Malachov v krásnom lone prírody, neďaleko Banskej Bystrice. Rodinný dom je dvojpodlažný, na slnečnom pozemku s rozlohou cca 650 m2, zastavanou 89m2 a úžitkovou plochou 135m2. Dispozičné riešenie: na prízemí je plánovaná - vstupná chodba, technická miestnosť s WC, kuchyňa prepojená s obývacou časťou z ktorej je výstup na terasu/záhradu. Na poschodí - tri samostatné izby, kúpeľňa spojená s wc, šatník. Po dohode je možnosť dokončenia RD do stavu holodom, ktoré zahŕňa elektroinštaláciu s príslušenstvom, vodoinštaláciu, tepelné čerpadlo, podlahové kúrenie, stierky. Odporúčam osobnú obhliadku, pre lepšiu predstavu a zároveň si doplníte energiu z prírody do Vašich dní. Hľadáte Vaše vysnívané bývanie v blízkosti mesta a zároveň s kľudom, ako na dedine? Toto je tá pravá voľba pre Vás. Nájdete tu krásne výhľady, viacero turistických trás, príjemné miesto pre oddych s rodinou alebo priateľmi pri klasickej opekačke s altánkom a šumom potoka s chodníkom k vodopádu.

Neváhajte a kontaktujte ma na tel.č. 0944 468 701 alebo na vargova@devirareality.sk. Náš finančný špecialista Vám pomôže s vybavením HÚ. Ak potrebujete pomôcť s predajom či prenájmom Vašej nehnuteľnosti, sme pripravení na spoluprácu, radi vybavíme všetky potrebné náležitosti za Vás. Zároveň neváhajte sledovať našu webovú stránku www.devirareality.sk, Facebook a Instagram.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
650 m2
Úžitková plocha:
135 m2
Zastavaná plocha:
89 m2
Stav:
Vo výstavbe

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Denisa Vargová

Denisa Vargová

Konateľ, certifikovaný realitný maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti